Filmové premiéry: Sexi striptéri Magic Mike XXL aj superhrdina Ant Man

Od štvrtka 16. júla prichádzajú do slovenských kín snímky Magic Mike XXL, Ant Man aj Levie srdce.

16.07.2015 09:00
Magic Mike XXL
Záber z filmu Magic Mike XXL.
debata

Levie srdce

Teppo je radikálny neonacista, ktorý si stojí za svojimi názormi, no zároveň však túži po láske a rodine. Keď stretne atraktívnu servírku Sari, všetko sa zdá ideálne, kým nespozná jej malého černošského syna Rhamadhaniho. Teppo sa tak ocitá pred ťažkým rozhodnutím – splní si svoj sen o otcovstve a rodine alebo zostane verný svojej celoživotnej viere a presvedčeniu založenom na diskriminácii a nenávisti? Situáciu navyše skomplikuje jeho brat Harri a vodca skinheadov. Teppo si musí vybrať a jasné rozhodnutie môže mať fatálne následky nielen pre neho, ale najmä pre tých, ktorých miluje.

Ant Man

Najnovší prírastok medzi filmovými spracovaniami komixov spoločnosti Marvel, prináša na strieborné plátno príbeh Ant-Mana. Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosťou zmenšovania svojich fyzických rozmerov a súčasne znásobovaním svojej sily, sa musí ujať úlohy hrdinu a pomôcť svojmu mentorovi, doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochrániť tajomstvo skrývajúce sa v jeho úžasnom obleku Ant-Mana, pred úplne novými nástrahami, ktoré ho ohrozujú. Pym a Lang stojaci tvárou v tvár zdanlivo neprekonateľným prekážkam sú nútení naplánovať a uskutočniť rafinovanú lúpež, ktorá zachráni svet.

Magic Mike XXL

Tri roky potom, čo Mike na vrchole svojej kariéry ukončil dráhu striptéra, sú aj ďalší Králi Tampy pripravení zavesiť toto povolanie na klinec. Chcú tak však urobiť svojou vlastnou cestou – posledným dychberúcim predstavením na Myrtle Beach. Aj s legendárnym Magic Mikeom. Na ceste za ich poslednou show, na ktorej si urobia niekoľko prestávok v Jacksonville a Savane, aby obnovili staré priateľstvá a spoznali nových ľudí, sa naučia nové triky a prekvapivým spôsobom dajú zbohom vlastnej minulosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéry #Magic Mike XXL #Ant Man #Levie srdce