Colin Farrell si zahrá v prequeli Harryho Pottera

Írsky herec Colin Farrell sa predstaví v prequeli Harryho Pottera s názvom Fantastic Beasts and Where to Find Them, ktorý bude prvým dielom pripravovanej trilógie.

07.08.2015 11:15
Colin Farrell Foto: ,
Colin Farrell zapózoval pre fotografov počas filmového festivalu v Cannes.
debata

Farrell sa predstaví v úlohe čarodejníka Gravesa, ktorého Scamander, autor učebnice, ktorú používal čarodejník Potter, stretne v New Yorku. V novinke stvárni Newta Scamandera Eddie Redmayne.

Okrem nich sa v snímke predstavia aj Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol či Ezra Miller. Réžiu má na starosti David Yates. Snímka vznikne na motívy knihy J. K. Rowlingová, pričom spisovateľka sa zároveň postarala aj o scenár.

Dielo Fantastic Beasts and Where to Find Them vydala Rowlingová v roku 2001 a na Slovensku sa dostalo na trh pod názvom Fantastické zvery a ich výskyt. Filmové spracovanie bude mať tri časti. Prvý diel má premiéru naplánovanú na 18. novembra 2016, zvyšné dva filmy by sa mali dostať do kín v rokoch 2018 a 2020. Príbeh trilógie sa začne v New Yorku a bude sa odohrávať zhruba 70 rokov pred tým, než sa Harry Potter dostal k spomínanej učebnici. Na produkcii spolupracujú David Heyman, Steve Kloves, Lionel Wigram či J. K. Rowlingová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Harry Potter #Colin Farrell #Fantastické zvery a ich výskyt #prequel #J.K. Rowlingová