Filmové premiéry: Vtipný Ofajč aj akčný Kuriér: Reštart

Do slovenských kín prinesú od štvrtka 3. septembra premiérové filmy napätie aj humor. Vyberte si.

03.09.2015 16:00
John Leguizamo Foto: ,
John Leguizamo a Jesse Eisenberg v snímke Ofajč.
debata

Kuriér: Reštart

Profesionálny kuriér Frank Martin sa musí proti svojej vôli spojiť s nájomnou vrahyňou Annou, aby zlikvidovali skupinu bezcitných ruských priekupníkov s ľuďmi. Overený mix akcie s úžasnými kung-fu scénami, vizuálne excelentnými automobilovými naháňačkami, zabijácky krásnou ženskou a známym bessonovským nadhľadom.

Malá z rybárne

Hlboko pod morskou hladinou, doprevádzaný rybím orchestrom, rozpráva hlas mora príbeh Morského kráľa a jeho dcéry Malej. Rovnako ako mnohí iní opustil kráľ so svojou staručkou matkou a tromi dcérami – Malou, Prostrednou a Najstaršou – vydrancované vody a odišli žiť medzi ľudí. V ošumelej rybárni uprostred prístavnej štvrti plnej prisťahovalcov žijú teraz jednotvárny život plný práce a samoty. Jedného dňa vstúpi do ich rybieho obchodu sebavedomý, pekný ale nevychovaný mladý muž Baron. Malá je mužom a dunivou hudbou, ktorá ho doprevádza úplne okúzlená. Od tejto chvíle sa život Malej a jej rodiny zmení.

Ofajč

Pokojný život milovníka trávy a jeho priateľky v malom ospalom mestečku je náhle narušený, keď Mika dobehne vlastná minulosť a začne sa oňho zaujímať vláda USA.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #september #filmové premiéry