Jennifer Lawrenceová sa predstaví v úlohe matky de Nira

Hollywoodska herečka Jennifer Lawrence (25) si v novej snímke režiséra Davida Russella zahrá matku sedemdesiatdvaročného Roberta de Nira. Lawrenceová to povedala v jednej rannej americkej talkshow.

29.12.2015 09:05
Jennifer Lawrence Foto: ,
Herečka Jennifer Lawrence na londýnskej premiére filmu Joy.
debata

"David teraz na niečom pracuje a plán je taký, že budem hrať (de Nirovi) matku. Je to asi dané tým, že mu veľa ľudí vyčíta, že mi dáva role, pre ktoré som príliš mladá. Takže teraz si povedal … dobre, uvidíte toto. Takže uvidíme, "povedala herečka, ktorá v jednom z posledných Russellových snímok Joy hrala de Nirovi dcéru v strednom veku.

Úlohu, ktorú mala Lawrenceová v Russellovej snímke z roku 2012 Terapia láskou, bola pôvodne určená pre Angelinu Jolie, podotýka britský denník The Independent. Lawrenceová síce podrobnosti o pripravovanom filme neuviedla, ale podľa denníka The Guardian by mohlo ísť o životopisný film o „Buddym“ Ciancio. Tento politik a niekdajší starosta mesta Providence bol v roku 2002 odsúdený za vydieranie a strávil päť rokov vo väzení. De Niro je jedným z producentov snímky.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lawrence #Robert De Niro #David Russell