Joseph Fiennes stvárni Michaela Jacksona

Anglický herec Joseph Fiennes sa predstaví ako spevák Michael Jackson v pripravovanej komediálnej dráme britskej televíznej stanice Sky Arts.

28.01.2016 05:15
Joseph Fiennes Foto: ,
Herec Joseph Fiennes.
debata

Dej filmu sa zameria na údajnú cestu autom z New Yorku do Ohia, ktorú vraj spevák podnikol s herečkou Elizabeth Taylor a hercom Marlonom Brandom po teroristických útokoch 11. septembra 2001. V úlohe dvojnásobnej držiteľky Oscara sa predstaví Stockard Channing známa najmä ako Rizzo z filmového muzikálu Pomáda (1978). Predstaviteľa ikonického krstného otca Dona Vita Corleoneho si zahrá Brian Cox. O scenár sa postaral škótsky autor Neil Forsyth, pričom výrobu zastrešuje produkčná spoločnosť anglického herca a futbalistu Ralfa Littlea.

Detaily údajnej cesty autom prvý raz publikoval magazín Vanity Fair v roku 2011. V septembri 2001 vraj Michael Jackson pozval Taylor a Branda na svoje vystúpenie v Madison Square Garden. Po tom, ako pre teroristické útoky zrušili lety, rozhodli sa do Kalifornie cestovať autom. Podľa bývalého spevákovho zamestnanca sa trojica dostala až do Ohia. Informáciu však vyvrátil jeden z herečkiných asistentov, ktorý tvrdil, že zostala v New Yorku a navštívila miesto útoku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Jackson #film #Joseph Fiennes #Sky Arts