Filmové premiéry: Návrat Krotiteľov duchov aj agenta Jasona Bourna

Od štvrtka 28. júla si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť komédiu Pán Dokonalý aj očakávaných Krotiteľov duchov.

28.07.2016 16:00
Leslie Jones, Melissa McCarthy, Kristen Wiig,... Foto:
Leslie Jones, Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon v novinke Krotitelia duchov.
debata

Jason Bourne

Slávny agent bez pamäti sa vracia a s ním aj jeho najsilnejšia zostava: v hlavnej úlohe Matt Damon, réžia Paul Greengrass. Podporí ich Julia Stiles, Alicia Vikander, Vincent Cassel a Tommy Lee Jones.

Krotitelia duchov

Tridsať rokov potom, čo divákov uchvátil pôvodný film, sa Krotitelia duchov vracajú, aby sa v úplne novej podobe predstavili súčasnej diváckej generácii. Režisér Paul Feig kombinuje známe prvky boja s nadprirodzenými bytosťami, vďaka ktorým bola pôvodná filmová séria taká obľúbená, s novým hereckým tímom, zloženým z tých najlepších komediálnych hercov súčasnosti. Pripravte sa na letné predstavenie, počas ktorého spoločne zachránia svet!

Pán Dokonalý

Martha (Anna Kendrick) sa po bolestivom rozchode stretáva s mužom, ktorý by mohol byť tým pravým. Teda len do momentu, než zistí, že „Pán Pravý“ (Sam Rockwell) má jednu zásadnú chybu – je to nájomný zabijak na úteku pred kartelovým gangom, ktorý ho zamestnáva. Než to však Martha zistí, sú už do seba bezhlavo zamilovaní. Rozhodne sa tak, že jediným riešením bude „Pana Dokonalého“ napraviť. Jeho opravou je presvedčená natoľko, že pre vysnívaný vzťah hodlá čeliť aj následkom v podobe úteku pred zabijáckym gangom. Martha postupom času v sebe objavia skrytý talent, ako byť užitočným parťákom svojmu vyvolenému zabijakovi. Ostatne predsa – pre lásku sa niekedy aj vraždí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéry #kino #pán dokonalý #Jason Bourne #Krotitelia duchov 2016