Agent Jack Bauer sa na obrazovky nevráti, tvrdí Kiefer Sutherland

Štyridsaťdeväťročný predstaviteľ obľúbenej postavy zo seriálu 24 (2001 - 2010) však naznačil, že by nemal problém s jej stvárnením v celovečernej snímke.

21.09.2016 07:00
Kiefer Sutherland Foto: ,
Herec Kiefer Sutherland.
debata

Rodák z Londýna tak ukončil špekulácie o tom, či sa objaví v očakávanom reboote seriálu 24 s názvom 24: Legacy. „Pôvodne sme sa snažili nabudiť divákov a diváčky, aby začali pozerať miniseriál 24 hodín: Dnes neumieraj tým, že sme povedali, že ide o jednorazovú záležitosť, a preto sa ho oplatí vidieť. Ale po tom, ako nám to vyjde, sa rozhodneme, že spravíme ďalší? Nepríde mi to správne,“ vysvetlil Sutherland, pričom naznačil, že by ale nemal problém s opätovným stvárnením Jacka Bauera v celovečernej snímke. Vzápätí však dodal, že nakrúcanie takého filmu v súčasnosti vôbec nie je v pláne.

Spomínaný reboot pripravuje americká televízia Fox. Príbeh novinky sa zameria na nového agenta Erica Cartera, ktorého stvárni Corey Hawkins. Projekt bude mať premiéru v nedeľu 5. februára 2017 a následne ho budú vysielať každý pondelok. Okrem Hawkinsa, ktorý je známy najmä ako predstaviteľ rappera Dr. Dre v životopisnom filme Straight Outta Compton (2015), si v ňom zahrajú tiež Dan Bucatinsky, Miranda Otto či Charlie Hofheimer.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kiefer Sutherland #24