Na obrazovky sa vráti populárny seriál Roseanne

Americká televízia ABC pripravuje reboot seriálu Roseanne (1988 - 1997). Informáciu potvrdila prezidentka spoločnosti Channing Dungey, ktorá tiež dodala, že prípravy sú ešte v začiatkoch.

18.05.2017 07:00
Roseanne Foto: ,
Do seriálu by sa mali vrátiť aj Roseanne Barr a John Goodman.
debata (1)

Portál Deadline koncom apríla informoval, že projekt ponúkne osem epizód. Svoje úlohy si v ňom zopakujú Roseanne Barr, John Goodman a Sara Gilbert, pričom tvorcovia plánujú do novinky angažovať aj predstaviteľov ďalších kľúčových postáv, ako sú napríklad Laurie Metcalf či Johnny Galecki. Spomínané Barr a Gilbert sa spolu s Timom Wernerom, Bruceom Helfordom a Whitney Cummings budú na projekte podieľať aj ako výkonné producentky.

Seriál Roseanne vysielala americká televízna stanica ABC a zameriaval sa na rodinu Connerovcov, ktorí boli predstaviteľmi americkej pracujúcej triedy žijúcimi vo fiktívnom mestečku Lanford. Barr v ňom stvárnila ženu v domácnosti s troma deťmi, Goodman zase jej manžela Dana a Gilbert ich druhú dcéru Darlene. Seriál má na konte viacero ocenení, vrátane niekoľkých Primetime Emmy či Zlatých glóbusov.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #John Goodman #Sara Gilbert #ABC #Roseanne Barr #Roseanne