Filmové premiéry: Divoká babská jazda aj očakávaný film Špina

Od štvrtka, 22. júna, si v slovenských kinách môžete pozrieť bláznivú komédiu Divoká babská jazda aj slovenský film Špina režisérky Terezy Nvotovej.

22.06.2017 16:00
Scarlett Johansson a  Jillian Bell Foto:
Scarlett Johansson a Jillian Bell v komédii Divoká babská jazda.
debata

Špina

Lena je sedemnásťročné dievča, ktoré vzdoruje rodičom, zažíva svoje prvé zamilovanie, tajné nočné dobrodružstvá s kamarátmi, či magické rána nad Dunajom. Jej svet plný snov a túžob však naruší nečakaná udalosť… Lena musí prejsť cestu, ktorá už nie je obyčajným dospievaním, ale skôr vnútorný boj. Okolie ju nechápe a už nikdy úplne nepochopí. Je to ona sama, kto sa musí zmeniť, dospieť a pochopiť, že nemôže ostať obeťou. Trest si zaslúži ten, kto jej to spôsobil.

Divoká babská jazda

Keď najlepšie kamošky žúrujú, stať sa môže čokoľvek… Päť bývalých spolužiačok sa po rokoch znovu stretáva, aby oslávili rozlúčku so slobodou jednej z nich. Párty sa však rýchlo zvrtne, keď nešťastnou náhodou zabijú striptéra, ktorý ich mal v tento výnimočný večer zabávať. Ako si s týmto fatálnym omylom poradí dámska zostava na čele so Scarlett Johansson?

Transformers: Posledný rytier

Automechanik Cade Yeager (Mark Wahlberg) má s Transformermi bohaté skúsenosti a vo vojne sa spojí s „nepriateľom“ Bumblebeom. Ich spoločným cieľom je nájť dôvod, prečo sa Transformers po stáročia vracajú na Zem. Odpoveď na túto otázku im môže dať významný historik a asi najväčší teoretický znalec Transformerov Edmund Burton (Anthony Hopkins), ktorý verí, že práve v minulosti je možné nájsť kľúč k ukončeniu vojny a záchrane ľudstva. Veľmi rôznorodú skupinku dopĺňa krásna oxfordská profesorka (Laura Haddock) a osirotená pubertiačka Izabella (Isabela Moner), ktorá toho na svoj vek zažila s Transformers až príliš.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #špina #Divoká babská jazda