Joker a Harley Quinn sa zrejme dočkajú samostatnej snímky

O jej vznik by sa mali postarať režiséri a producenti Glenn Ficarra a John Requa, ktorí majú na konte napríklad romantickú komédiu Bláznivá, hlúpa láska (2011).

28.08.2017 07:00
Oscar 2015, Jared Leto Foto: ,
V úlohe zloducha by sa mal opäť predstaviť Jared Leto.
debata

Podľa magazínu The Hollywood Reporter je dvojica v konečnom štádiu rokovaní a v prípade podpísania zmluvy so štúdiom Warner Bros. by sa mali postarať o scenár a réžiu.

Podľa magazínu by sa v úlohách zloduchov mali opäť predstaviť Jared Leto a Margot Robbie, ktorí si ich zahrali aj v spomínanej adaptácii komiksov z dielne DC Comics. Podľa nemenovaných zdrojov by sa snímka mala dostať do kín po pokračovaní Jednotky samovrahov, ku ktorému štúdio momentálne hľadá režisérov. Podľa jedného anonyma by malo ísť o „kriminálny milostný príbeh“ dvoch zabijackých maniakov, podľa ďalšieho to bude „šialený a zvrátený milostný príbeh“, ktorý bude ako snímka Keď Harry stretol Sally (1989), ale na drogách.

Joker je jedným z úhlavných nepriateľov komiksového superhrdinu Batmana. Harley Quinn je jeho bývalá psychologička, ktorá Jokera liečila, ale neskôr sa stala jeho komplickou. Je tiež členkou Jednotky samovrahov – agentúry združujúcej superzločincov, ktorí sa výmenou za kratšie tresty zúčastňujú na nebezpečných misiách. Ako členovia jednotky sa v spomínanej rovnomennej snímke okrem Robbie predstavili Will Smith (Deadshot), Adam Beach (Slipknot), Jai Courtney (Kapitán Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress), Karen Fukuhara (Katana), Joel Kinnaman (Rick Flag), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) a Jay Hernandez (El Diablo). Herecké obsadenie doplnili Common, Viola Davis, Ben Affleck či Scott Eastwood. Film sa do slovenských kín dostal 4. augusta 2016.

debata chyba
Viac na túto tému: #Margot Robbie #Jared Leto #Joker