Detektív Marton sa vracia na miesto činu

V historickom anglickom parku, plnom vzácnych a diaľavami voňajúcich stromov, romantických stavieb aj fontán, číha v sobotu pred kaštieľom Betliar na návštevníkov prekvapenie. Presnejšie Seriálové prekvapenie s podtitulom Návrat detektíva Martona.

26.08.2017 11:00
Ján Koleník Foto:
Ján Koleník ako detektív Marton.
debata (3)

Moderné kriminalistické metódy vyznávajúci vyšetrovateľ, ktorý odhalil tajomstvo brutálnej vraždy slúžky, sa znova objaví na mieste činu. Spolu s ďalšími hercami zo seriálu 1890 pozývajú o 15. h na divadelné predstavenie. Jánovi Koleníkovi, Anikó Vargovej, Danici Matušovej, Rebeke Polákovej, Michalovi Ďurišovi a ďalším budú sekundovať herci rožňavského divadla Actores.

Pred akou úlohou bude stáť sebavedomý detektív z Pešti, čím mu miestne povery sťažia pátranie, aké tajomstvá grófky Wisniewskej, grófky Júlie, guvernantky, lekára či Margaréty vyplávajú na povrch tentoraz a na čo príbeh zaostrí, ostane do poslednej chvíle neodhalené.

Komu by Seriálové prekvapenie nestačilo, môže okúsiť aj ďalšie lákadlá. Koncert Roba Šimka a skupiny Massriot, v podaní ktorých zaznie aj titulná pieseň seriálu, poslednú špeciálnu seriálovú prehliadku či výstavu Seriál vs. história a pokochať sa krásou šperkov, šiat a doplnkov grófky Františky Andrássyovej.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Koleník #kaštieľ Betliar