Humorista Milan Lasica prekonal náročnú operáciu

Známy humorista Milan Lasica sa v tichosti podrobil náročnej operácii. Podľa informácií týždenníka Plus 7 Dní sa ho ujali špecialisti na chirurgii Onkologického ústavu v Bratislave.

28.11.2017 14:51
Milan Lasica Foto: ,
Milana Lasicu opäť trápia zdravotné ťažkosti.
debata (89)

„Nemám k tomu čo povedať, všetko je v poriadku. Operácia dopadla dobre. Ďakujeme veľmi pekne za záujem,“ dodala k zdravotnému stavu Milana Lasicu jeho dcéra Hana Lasicová. Zároveň však vylúčila, že by išlo o onkologické ochorenie.

Podľa informácií Plus 7 Dní nešlo o náhly, ale plánovaný chirurgický zákrok. „Zrušil všetky svoje predstavenia v Divadle L+S, ktoré mal mať do konca roka,“ tvrdí zdroj týždenníka. „No vo februári budúceho roka bude normálne pracovať v práci, odohrá aj predstavenia v Čechách. Takisto televíznu reláciu Zlaté časy bude nakrúcať aj naďalej.“

Milan Lasica mal zdravotné problémy už pred dvomi rokmi, keď ho trápil vysoký tlak a náhle bolesti v hrudníku. Jeho manželka Magda Vášáryová vtedy zavolala záchranku, ktorá ho previezla do Univerzitnej nemocnice v Bratislave. Lekári mali podozrenie na kardiovaskulárne problémy a herec putoval do Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb na Kramároch. Tam podstúpil náročnú operáciu srdca, počas ktorej mu lekári voperovali trojitý bajpas. Necelý mesiac nato už pracoval.

89 debata chyba
Viac na túto tému: #zdravie #operácia #Milan Lasica