Filmové premiéry: Na plátna kín sa vracia pestúnka Mary Poppins aj Snehová kráľovná

Od štvrtka 27. decembra si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť rodinný muzikál Návrat Mary Poppins či rozprávku Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel.

27.12.2018 16:00
Emily Blunt Návrat Mary Poppins Foto:
Herečka Emily Blunt ako Mary Poppins v novej snímke Návrat Mary Poppins.
debata

Návrat Mary Poppins

Kúzelná pestúnka Mary Poppins sa vracia v novom originálnom príbehu, aby s pomocou veselého údržbára pouličných lámp Jacka a svojich jedinečných čarodejníckych schopností pomohla Michaelovi a novej generácií rodiny Banksových nájsť radosť a šťastie po osobnej strate. Mary tiež zoznámi deti s množstvom svojráznych postáv vrátane svojej sesternice Topsy (Meryl Streep).

Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel

Hlavnou hrdinkou príbehu je opäť odvážna Gerda, ktorá porazila Snehovú kráľovnú a oslobodila svojho brata Kaia. Vďaka tomu sa z nich stali tak trochu rozprávkové celebrity. Kým Gerda to berie s nadhľadom, zasnený Kai sa o čosi horšie vyrovnáva so svojou popularitou, keď mu pri nohách pravidelne omdlievajú mladé dievčatá. Aby si od tejto vyčerpávajúcej slávy trochu odpočinuli, vydávajú sa do hôr za svojim trolským kamarátom Ormom, kde na nich však nečaká žiadna odpočinková dovolenka, ale parádne nové dobrodružstvo.

debata chyba
Viac na túto tému: #Snehová kráľovná #filmové premiéry #Mary Poppins