Zvíťazí 25. 12. Posledný bohatier, Perinbaba či iná rozprávka?

Aj v prvý sviatok vianočný je televízna ponuka pre malých divákov lákavá.

25.12.2019 06:00
Posledny bohatier  1 Foto:
Ruská fantazijná komédia Posledný bohatier.
debata (1)

Markíza zaradila svoju osvedčenú Perinbabu od Juraja Jakubiska do programu aj dnes na 11.30. Zato ďalšie dve televízie stavili na novinky.

Jednotka o 20.30 odvysiela Princeznú a pol kráľovstva režiséra Karla Janáka. Humorne ladená rozprávka je o tom, čo sa stane, ak draka neporazí udatný princ, ale obyčajný Janko. Radosť zo záchrany princeznej netrvá dlho, ženíchom sa má stať miestny dedinský chlapec, ktorému okrem záplat chýba aj slušné správanie. Princezná utečie za skutočným princom Egonom, zisťuje však, že nezáleží na kráľovskom titule, ale na dobrom srdci. V hlavných úlohách Matouš Ruml, Eva Josefíková, Marek Eben, Jakub Prachař, Maroš Kramár a Veronika Freimanová.

Nová rozprávka Princezná a pol kráľovstva s... Foto: ČT - David Raub
Princezna a půl království Nová rozprávka Princezná a pol kráľovstva s Markom Ebenom, Evou Josefíkovou a Matoušom Rumlom.

Televízia JOJ večer o 20.30 prináša premiéru ruskej rodinnej akčnej fantazijnej komédie z roku 2017 nazvanej Posledný bohatier. O čom je? Ivan, celkom obyčajný mládenec, sa náhodou prenesie zo súčasnej Moskvy do fantastickej zeme Belohorie. V tomto paralelnom svete žijú hrdinovia ruských rozprávok, kúzla sú prirodzenou súčasťou ich života a problémy sa riešia súbojmi s bohatierskymi mečmi. Prekvapený Ivan sa zrazu ocitne v samom centre súbojov svetlých a temných síl.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #rozprávky #TV program #Perinbaba #Posledný bohatier