TV tipy Pravdy

To najlepšie z programu televízií od piatka 10. septembra do nedele 16. septembra pre vás vybrala redaktorka Katarína Sedláková.

12.09.2020 14:00
debata

Sobota 12. 9.: Pekelná kuchyňa, HBO, 20.00

V snímke inšpirovanej rovnomenným komiksom z edície Vertigo vydavateľstva DC stvárňujú Melissa McCarthyová, Tiffany Haddishová a Elisabeth Mossová trojicu gazdiniek z newyorskej štvrte Hell’s Kitchen, ktorých manželov gangstrov pošle FBI v roku 1978 do väzenia. Dámam nezostane nič, iba hromada nevybavených účtov, takže sa rozhodnú vziať záležitosti írskej mafie do vlastných rúk. Napriek očakávaniam sa popasujú so všetkým, od ovládnutia čierneho trhu po odstránenie konkurencie.

Nedeľa 13. 9.: Raňajky u Tiffanyho, ČT2, 21.45

Romantickú klasiku s Audrey Hepburnovou ste už iste videli, no film z roku 1961 vždy poteší. Kto by nechcel žiť americký sen?

Utorok 15. 9.: Sme, akí sme, HBO, 21.00

Nový osemdielny seriál od nominanta na Oscara Lucu Guadagnina (Daj mi svoje meno, Suspiria) rozpráva príbeh dvoch detí žijúcich na americkej vojenskej základni v Taliansku. Zaoberá sa priateľstvom, prvými láskami, identitou a všetkými chaotickými radosťami a strasťami, ktoré dospievanie ponúka. Príbeh, ktorý by sa mohol stať kdekoľvek na svete, sa v tomto prípade odohráva na malom kúsku Ameriky v Taliansku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV tipy