Vo veku 31 rokov zomrel herec zo série Živí mŕtvi Moses J. Moseley

Moses J. Moseley, ktorý stvárnil jedného zo zombie v sérii The Walking Dead (Živí mŕtvi), zomrel vo veku iba 31 rokov. Polícia vyšetruje okolnosti jeho smrti.

01.02.2022 12:09
Moses J. Moseley Foto:
Herec Moses j. Moseley umrel vo veku 31 rokov.
debata (1)

Člen Moseleyho rodiny pre portál TMZ uviedol, že rodina našla jeho telo v stredu v oblasti Hudson Bridge v Stockbridge. V súčasnosti prebieha aktívne vyšetrovanie toho, ako sa telo mladého herca ocitlo v oblasti.

Príbuzný herca tiež povedal, že o Mosesovi nepočuli od nedele minulého týždňa. Volali do nemocníc, no neúspešne. V stredu ráno ho nahlásili ako nezvestného. Potom kontaktovali spoločnosť OnStar, ktorá vystopovala auto, v ktorom bolo objavené jeho telo.

Moses podľa informátora zomrel na strelné zranenie a vyšetrovatelia pracujú na tom, aby zistili, kto stlačil spúšť.

Herec a model Moses J. Moseley sa narodil 23. decembra 1990 v Aikene, Južnej Karolíne. Okrem The Walking Dead sa objavil aj v seriáloch ako Queen of The South či Watchmen. V roku 2016 účinkoval vo filme Volumes of Blood: Horror Stories. Od roku 2010 sa venoval modelingu.

Viaceré hviezdy a tvorcovia série The Walking Dead mu vzdali vzdali hold. Moseley stvárnil bezrukého a bezčeľustného Mikea, domáceho zombie v hitovej postapokalyptickej televíznej hororovej šou.

Jeho kolega Jeremy Palko opísal zosnulého herca ako „absolútne milú a úžasnú ľudskú bytosť“. Hviezda Fellow The Walking Dead Addy Millerová povedala, že jej „zlomilo srdce, keď počula o odchode tejto bystrej, láskavej duše“.

Ďalšia z hviezd šou, Melissa Cowan, napísala na Facebooku, že Moseley bol „skutočne jedinečný a prvotriedny“ a „vždy bol milý, zábavný a s úsmevom rozžiaril každú miestnosť“.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Walking Dead #Živí mŕtvi #Fear the Walking Dead