Herec Jeremy Renner je naďalej v kritickom stave. Podstúpil druhú operáciu

Americký herec Jeremy Renner, ktorý sa preslávil najmä ako Hawkeye z filmov Marvelu, utrpel v nedeľu počas odpratávania snehu pluhom rozsiahle zranenia. Jeho stav bol taký vážny, že ho museli previezť do nemocnice, kde následne podstúpil dve operácie.

03.01.2023 12:11
jeremmy renner Foto: ,
Herec Jeremy Renner.
debata

"V súčasnosti môžeme potvrdiť, že Jeremyho stav je kritický, ale stabilný vzhľadom na zranenia, ktoré utrpel pri nehode súvisiacej s počasím, keď pluhom odpratával sneh,“ uviedla pre médiá hercova hovorkyňa Samantha Mastová. „Jeremyho rodina by rada vyjadrila vďaku skvelým lekárom a sestričkám, ktoré sa oňho starajú.“ Rodina tiež ocenila podporu Rennerových fanúšikov.

Päťdesiatjedenročný Renner sa zranil v nevadskom meste Reno, kde dlhodobo žije na svojom ranči. Počas Silvestra tam výdatne snežilo, herec sa preto rozhodol odpratať ráno pluhom sneh z cesty, aby jeho rodina mohla vyjsť z domu.

Trailer k seriálu Hawkeye.

Podľa jedného zo svedkov nehody mu pluh prešiel po nohe. Údajne stratil veľa krvi a jeden zo susedov, ktorý je lekár, mu priškrtil ranu, kým prišla záchranná služba. Do nemocnice ho následne previezli letecky. Herec utrpel viaceré ortopedické zranenia.

Severnou Nevadou sa počas Štedrého dňa prehnala snehová búrka, vinou ktorej vypadol elektrický prúd vo vyše 35-tisíc domácnostiach. Počas uplynulého víkendu úrady varovali občanov pred namrznutými cestami a zlými poveternostnými podmienkami. Minulý mesiac zdieľal Renner na sociálnych sieťach fotografiu auta zavaleného snehom s komentárom „Sneženie na jazere Tahoe nie je žiadna sranda.“

Jeremy Renner Čítajte viac Slávna hviezda marveloviek je v kritickom stave! Herec utrpel vážne zranenie pri odpratávaní snehu

Jeremy Renner si zahral v snímkach ako Zabitie Jesseho Jamesa zbabelcom Robertom Fordom, Prvý kontakt či Mission: Impossible – Ghost Control. Za úlohy vo filmoch Smrť čaká všade a Mesto bol nominovaný na Oscara.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herec #nehoda #film #Jeremy Renner