V kinách zabáva francúzska komédia Jack Mimoun a tajomný ostrov

Slováci a Slovenky majú radi francúzske komédie. Najnovšou z nich, ktorá v týchto dňoch napĺňa programy kín, sa volá Jack Mimoun a tajomný ostrov. Ako názov napovedá, vezme nás na dobrodružnú výpravu s hrdinom, ktorého meno si budeme dlho pamätať.

05.03.2023 12:00
JACK MIMOUN Foto:
Svojskému hrdinovi Jackovi Mimounovi (Malik Bentalh) sa podarí prežiť osamote na nevľúdnom ostrove Val Verde a stane sa mediálnou senzáciou. Verejnosť ho miluje, kým sa nestane čosi nečakané. Nová francúzska komédia Jack Mimoun a tajomný ostrov.
debata
Jack Mimoun a tajomný ostrov

Nová francúzska komédia je dobrodružnou výpravou za pokladom so svojráznym hrdinom.

Fotogaléria
Svojskému hrdinovi Jackovi Mimounovi (Malik...
Jacka vyhľadá záhadná Aurélie, aby vypátral...
+1Svojrázny hrdina Jack sa proti svojej vôli opäť...

Svojskému Jackovi Mimounovi sa podarí prežiť osamote na nevľúdnom ostrove Val Verde a stane sa mediálnou senzáciou. Kniha, ktorá rozpráva jeho príbeh, je jasným bestsellerom a jeho vlastný televízny program láme rekordy v sledovanosti. Verejnosť ho miluje! Potom sa však stane čosi nečakané.

Jacka vyhľadá záhadná Aurélie, aby vypátral... Foto: Continental film
JACK MIMOUN Jacka vyhľadá záhadná Aurélie, aby vypátral legendáry pirátsky meč. Hrdina bude čeliť nebezpečenstvám v sprievode Bruna, Jackovho ambiciózneho, no nie príliš odvážneho manažéra, a Jeana-Marca, problémového a nepredvídateľného pilota helikoptéry.

Jacka vyhľadá záhadná Aurélie, aby ho bez jeho vedomia dostala späť na Val Verde, kde má pomôcť pri pátraní po legendárnom pirátskom meči. V sprievode Bruna, Jackovho ambiciózneho, no nie príliš odvážneho manažéra, a Jeana-Marca, problémového a nepredvídateľného pilota helikoptéry, bude hrdina čeliť mnohým nebezpečenstvám džungle počas honby za pokladom. Nečakaná skúška preverí, čo skutočne znamená byť dobrodruhom. Dostojí Jack Mimoun svojej povesti?

Jack Mimoun a tajomný ostrov, trailer

V hlavnej úlohe si môže publikum užiť novú hviezdu francúzskeho komediálneho žánra – Malik Bentalha je známy z nedávnej komédie Zamestnanec mesiaca či z filmu Taxi 5, ale vídať ho budeme na plátnach nepochybne čoraz častejšie. V aktuálnej snímke mu robí spoločnosť jedna z tvárí rodinného filmu Asterix a Obelix: Ríša stredu, herec Jérôme Commandeur, ale aj herečka Joséphine Japy či herci Benoît Magimel a François Damiens, ktorých milovníkom a milovníčkam súčasnej francúzskej kinematografie netreba predstavovať.

Villa Lucia Čítajte viac Bláznivá komédia o prvej láske a poslednej vlámačke. Pozrite si zábery z filmu Villa Lucia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmová novinka