Slovenský filmový ústav hľadá zhotoviteľa ošetrenia filmových materiálov

Slovenský filmový ústav (SFU) hľadá zhotoviteľa ošetrenia a zdigitalizovania filmových materiálov v rámci systematickej obnovy audiovizuálneho dedičstva. S úspešným uchádzačom vo verejnej súťaži podpíše rámcovú dohodu na štyri roky, s odhadovanou maximálnou výškou plnenia 5.112.822 eur bez DPH. Vyplýva to zo zverejnených podkladov vyhláseného verejného obstarávania vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

11.04.2023 18:00
Slovenský filmový inštitút Foto:
Logo Slovenského filmového inštitútu.
debata

Predmetom zákazky je spracovanie pôvodných a výroba nových 35-milimetrových farebných a čiernobielych filmových materiálov, prostredníctvom ktorých sa zlepší ich obraz i zvuk.

„Pre dosiahnutie optimálnych obrazových a zvukových parametrov sa predpokladá výroba nových duplikátnych negatívov a duplikačných pozitívov, ich prepis na elektronické médium,“ dodáva SFÚ v predmete zákazky. Záujemcovia môžu predložiť ponuky do 12. mája.

SFÚ upozorňuje, že rámcovú dohodu s úspešným uchádzačom a predmet zákazky bude zabezpečovať čiastkovými zmluvami podľa množstva pridelených finančných prostriedkov zo štátneho rozpočtu na príslušný kalendárny rok.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Slovenský filmový ústav