Na svete je trailer debutového filmu Samuela Spišáka Smolu nosíš ty, láska

Necelý mesiac pred premiérou zverejňujú tvorcovia česko-slovenskej snímky Smolu nosíš ty, láska oficiálny trailer. „Bola to príjemná jazda so super ľuďmi, z čoho sa veľmi teším. Verím, že tú úžasnú atmosféru, ktorú sme počas nakrúcania zažívali my, pocítia aj ľudia v kinách,“ hovorí režisér.

19.05.2023 16:00
Smolu nosíš ty, láska Foto:
Ivan Franěk a Michaela Čobejová vo filme Smolu nosíš ty, láska.
debata

Podľa Samuela Spišáka je to film o dobrodružstve, zábave a romantickej láske. „Diváci sa môžu tešiť na príjemný letný príbeh plný nevtieravého humoru, krásnych situácií, charakterov s hĺbkou, a fantastických hercov, ktorí majú čo hrať,“ opisuje filmár, pre ktorého je snímka Smolu nosíš ty, láska prvým väčším režisérskym počinom.

Nálada počas nakrúcania bola výnimočná aj podľa producentky filmu Michaely Čobejovej. „Všetko klapalo ako hodinky. A to aj napriek tomu, že to bolo občas náročné. Napríklad, pri scénach na mori sme mali 5 člnov a prekladali sme sa z plachetnice na rýchločln, z neho na druhý čln… Ako suchozemci v tom nie sme zbehlí,“ vysvetľuje herečka a pokračuje:

„Mali sme ťažké scény. Naháňanie na motorke v tuneli, stroskotanie na pustom ostrove pri výpeku 40 stupňov, či zlaňovanie v horách… Aj napriek tomu sme si to všetci užili,“ dodáva Michaela Čobejová.

Trailer k filmu Smolu nosíš ty, láska.

V romanticko-dobrodružnom filme Smolu nosíš ty, láska, ktorý v produkcii Sardinka Production uvedie do slovenských kín CinemArt 15. júna 2023, účinkujú aj Ivan Franěk, Jakub Štáfek, Leona Skleničková, Ady Hajdu, Marko Igonda či Kristína Tormová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #trailer #Samuel Spišák