Vo filme Barbie sa objavili ikonické české džbány

Hobnailová džbán Rosaline sa z Krištáľového údolia dostal až na hollywoodske filmové plátno. Ružový džbán, ktorý je vôbec prvým produktom českej sklárskej značky KLIMCHI, sa objavil vo filme Barbie renomovanej režisérky Grety Gerwigovej, niekoľkonásobnej nominantky na Oscara. V hlavných úlohách filmu Barbie účinkuje Margot Robbie a Ryan Gosling.

21.07.2023 08:00
Barbie Foto:
Džbány značky KLIMCHI v snímke Barbie.
debata

Najpredávanejšie výrobky KLIMCHI – Rosaline Hobnail Džbán a Vyoký Rosaline Hobnail Džbán, ktoré vznikli pod rukami sklárov v severočeskom Krištáľovom údolu, teraz zaplnili aj ružový svet Barbie filmu.

„Som úplne nadšený, že naše ružové džbány budú mať svoj veľký filmový debut vo filme Barbie. Je to pre mňa obrovská pocta vidieť naše výrobky spojené s tak výnimočným projektom a po boku slávnych hercov,“ komentuje zakladateľ Lukáš Klimčák.

„Snažíme sa českému sklu robiť dobré meno v zahraničí a toto je ďalší diel do skladačky. Hobnailový džbán je prvý a najúspešnejší produkt KLIMCHI. V našej rodinnej sklárni sa vyrába už niekoľko desaťročí,“ dopĺňa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko #film #sklo #Barbie