Ako z komediálneho Štúra urobil Juraj Jakubisko záporáka

René Štúr si s pasiou zahral záporáka v pokračovaní Jakubiskovej legendárnej rozprávky Perinbaba. Ako sa mu to páčilo? Je hercovi bližšia dráma či komédia? Ako sa mu spolupracovalo s Jakubiskom?

12.11.2023 07:00
debata

Už 7. decembra 2023 príde do kín dlhoočakávané pokračovanie rozprávky maestra Juraja Jakubiska – Perinbaba a dva svety.

Po viac ako 38 rokoch sa zázraky a kúzla vracajú do životov malých aj veľkých v podobe záverečného filmového veľdiela legendárneho slovenského režiséra a scenáristu Juraja Jakubiska. Rodený východniar sa so svojimi fanúšikmi rozlúči tak, ako mu to bolo blízke.

Ako z komediálneho Štúra urobil Juraj Jakubisko záporáka
Video
Pozrite sa, čo o pokračovaní Perinbaby prezradil herec René Štúr alias Krkavec, / Zdroj: TV Pravda
Lukáš ( Lukáš Frlajs) na svojej púti musí o... Foto: Bontonfilm
Perinbaba a dva svety Lukas a Krkavci bojovnici Lukáš ( Lukáš Frlajs) na svojej púti musí o šťastie a lásku zabojovať aj s krkavcami.

„Filmová rozprávka Perinbaba a dva svety je Jurajkova zhmotnená bohatá fantázia. Veril, že si diváci v kinách pri jej pozeraní oddýchnu, vrátia sa do detstva a opäť uveria v zázraky, lásku a dobro. Popravde, všetci to teraz potrebujeme,“ hovorí producentka Deana Jakubisková, ktorá prednedávnom odhalila na poctu svojho manžela pamätnú dlaždicu na Filmovom chodníku slávy pred bratislavským Divadlom P. O. Hviezdoslava.

Deana Jakubisková prezradí, na ktorého herca sa Jakubisko v mladosti podobal. Ako presvedčil Alžbetku čiže Petru Vančíkovú Kolevskú lietať bez istenia?
Video
Pozrite si, čo o režisérovi Jakubiskovi a Perinbabe prezradili Deana Jakubisková a predstaviteľka Alžbetky Petra Vančíková-Kolevská. / Zdroj: TV Pravda
Pozrite si trailer pokračovania Perinbaby

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #René Štúr #Perinbaba