Očistec, divadlo a veľa, veľa hudby. Kto je Idin vianočný hosť?

Udalosť s názvom Idin vianočný hosť sa uskutoční už 2. decembra o 19.00 v Moyzesovej sieni FiF UK v Bratislave.

21.11.2023 01:00
Idin hosť, emedi
debata

Pripravené bude premietanie filmu od EMEDI productions, ktorý vyhral významnú súťaž v Paríži a zahrala si v ňom Lujza Šoltésová a Ivan Kubík, taktiež vianočný koncert, divadelné vstupy a mnoho iného.

Nalaďte sa na pravú vianočnú atmosféru už začiatkom decembra a vypočujte si niektoré z najznámejších a najobľúbenejších hitov Vianoc na podujatí Idin vianočný hosť. Okrem toho bude v Moyzesovej sieni na hostí a hostky, v predpísanom dresscode Christmas black tie, čakať premietanie úspešného krátkometrážneho filmu Očistec, divadelné vstupy hercov nielen z filmov EMEDI productions, tombola a afterparty počas celej noci, ktorou ľudí pretancuje DJ Noona.

Usporiadatelia myslia aj na druhých, a tak bude počas večera možnosť podporiť dobrú vec a potešiť seniorov a seniorky. Podujatie sa totiž stane zberným miestom darčekov projektu Koľko Lásky o.z. Združenie bude možné počas večer podporiť aj finančne.

Kto bude Idin hosť?

Voľné pokračovanie filmu Očistec nadviaže na príbeh Idy, ktorá je charizmatická staršia dáma a nerobí jej problém povedať veci priamo. Odkedy si prešla Očistcom, sa v nej niečo zmenilo – tieto Vianoce budú úplne iné ako tie predtým. V tom najväčšom zhone, niekde medzi sporákom a vianočnými hitmi, ju navštívi nečakaný hosť. Bude to naštvaný sused, ukecaná kamarátka alebo nový vysnívaný partner?

Počas večera na pódiu budete môcť vidieť:

  • hercov a herečky z EMEDI productions,
  • Svadobný zbor PS (zmiešaný zbor),
  • Trio Júlie Masnicovej z Poľska (kontrabas, akordeón, perkusie),
  • Máriu Kulisiewicz (operná speváčka, Opera SND),
  • Strings Concept (klavír, gitara a sláčikové kvarteto).

V cene vstupného je welcome drink a vstup na afterparty. V sále bude kabaretné sedenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #EMEDI Production