Sériu dokumentov Opri sa o mňa odštartoval príbeh Katky Koščovej

Ďalším novým seriálom, ktorý po vianočných sviatkoch predstavila RTVS, je cyklus dokumentov Opri sa o mňa. Venuje sa celospoločenským témam a ľuďom, ktorí prežili zlomové situácie a ocitli sa na svojej životnej križovatke a museli v sebe nájsť silu a odvahu.

10.01.2024 07:00
Katka Koscova Foto:
Katka Koščová s dlhoročným kamarátom a kolegom Danielom Špinerom.
debata (1)

Dokumentárny cyklus s názvom Opri sa o mňa predstaví ľudí, ktorí sa stretli s nenávisťou, ľudí, ktorým do života a kariéry zasiahlo rodičovstvo, závislosti alebo násilie, nečakané choroby a úmrtia. Museli v sebe nájsť silu a odvahu ísť ďalej a ich životný príbeh je inšpiratívny.

Katka Koščová na snímke k prvému albumu ako... Foto: Jaroslav Vaľko ml. pre SONY BMG
Katka Koščová Katka Koščová na snímke k prvému albumu ako čerstvá super star.

V prvej epizóde dokumentárneho cyklu Opri sa o mňa veľmi otvorene zverejnila svoj príbeh Katka Koščová, prvá víťazka televíznej šou Slovensko hľadá Superstar. V dokumente okrem jej vlastných slov zazneli spomienky rodiny a priateľov, ktorí s bolesťou sledovali, ako sa z veselého, spoločenského, optimistického dievčaťa stala zranená žena s pocitom, že zlyhala hádam vo všetkom, v kariére aj v materstve. Pod tlakom verejnosti bojovala so svojím zovňajškom a s nedostatkom sebadôvery. Pocity menejcennosti dokázala pretaviť na radosť zo života, zo svojej tvorby a zo svojej rodiny vďaka odbornej pomoci.

Speváčka Katarína Koščová. Foto: archív Ide o nás
koscova Speváčka Katarína Koščová.

Kto a s akým príbehom vystúpi v ďalších pokračovaniach, ostáva tajomstvom, no tento nový dokumentárny cyklus si isto nájde svojich pravidelných divákov.

thumbnail image3 Čítajte viac Katarína Koščová: Prajem si, aby sme ako spoločnosť scitliveli a boli k sebe dobrí

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Katarína Koščová #seriál Opri sa o mňa