Zuzana Kanócz: Diváci sa budú smiať cez slzy

Zuzana Kanócz v novom českom filme Tancuj Matylda stvárňuje Luciu, patnerku hlavného hrdinu Karla a zahrať si Karlom Rodenom bolo už roky jej snom. Hoci pôvodne bola jej postava zamýšľaná ako vedľajšia, vďaka hereckému výkonu ju tvorcovia filmu priradili k tým hlavným.

22.02.2024 06:00
debata

„Je to príbeh jednej rodiny, do ktorej zasiahne choroba a stoja pred otázkou, ako to všetko zvládnu, či ich to rozdelí alebo stmelí, ako pôjde ich život ďalej. Je to pekný a pravdivý príbeh. Vďaka tejto chorobe dochádza aj k úsmevným situáciám, diváci sa budú smaiť cez slzy, aj mne samej sa to stalo. Na pražskej premiére diváci na film reagovali veľmi priaznivo. Smiech tu vyvažuje smútok a to je fajn,“ povedala Zuzana Kanócz o novom českom filme. Viac prezradí vo videu.

Zuzana Kanócz: Diváci sa budú smiať cez slzy
Video
Zuzana Kanócz o filme Tancuj Matylda / Zdroj: TV Pravda
Zuzana Kanócz vo filme Tancuj, Matylda. Foto: Bonton film
Zuzana Kanocz ve filmu Tancuj Matyldo Zuzana Kanócz vo filme Tancuj, Matylda.

Film Tancuj Matylda od režiséra a scenáristu Petra Slavíka a scenáristky a producentky Nataše Slavíkovej príde do slovenských kín 22. februára. Hlavným hrdinom je uzavretý Karel v podaní Karla Rodena, ktorého okolnosti donútia starať sa o matku, u ktorej sa prejaví Alzheimerova choroba. Zahrala si ju Regina Rázlová. Téma filmu sa manželov Slavíkovcov dotýka osobne. Aj im totiž pred časom zasiahla do života táto vážna choroba – v domácej starostlivosti opatrovali chorú mamu Nataše Slavíkovej.

Zuzana Kanocz ve filmu Tancuj  Matyldo Čítajte viac Zuzana Kanócz o Karlovi Rodenovi. Čo prezradila o uznávanom kolegovi?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Kanócz #český film #Tancuj Matylda