Kings Of Leon predstavili novú skladbu aj videoklip

Štvorčlenná kapela najprv zverejnila pieseň Wait For Me a následne aj klip k singlu Supersoaker. Obe skladby pochádzajú z pripravovaného albumu Mechanical Bull.

08.08.2013 05:00
Kings of Leon Foto:
Kings of Leon
debata

Americká skupina Kings Of Leon zverejnila novú skladbu s názvom Wait For Me, ktorá sa bude nachádzať na jej pripravovanej šiestej štúdiovke Mechanical Bull. Tá sa dostane do predaja 24. septembra. Krátko na to Kings Of Leon predstavili aj videoklip k piesni Supersoaker, ktorá je prvým singlom zo spomínaného albumu.

Kapela Kings Of Leon vznikla v roku 1999 v Nashville. Tvoria ju bratia Caleb, Nathan a Jared Followillovci spolu s ich bratrancom Matthewom Followillom. Kapelu pomenovali podľa ich starého otca Leona. Prvý štúdiový album Youth And Young Manhood vydali v roku 2003, po ňom nasledovali nahrávky Aha Shake Heartbreak (2004), Because Of The Times (2007), Only By The Night (2008) a Come Around Sundown (2010). Všetky sa umiestnili v prvej päťke britského albumového rebríčka a posledné dve menované i v prvej päťke amerického rebríčka Billboard 200. Medzi najväčšie hity formácie patria piesne Sex On Fire, Use Somebody, Radioactive či Pyro.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kings Of Leon #Mechanical Bull #Supersoaker.