Nine Inch Nails streamujú nový album Hesitation Marks

Americká kapela Nine Inch Nails už streamuje prostredníctvom portálu iTunes svoj nový album Hesitation Marks, ktorý vyjde 3. septembra. Z očakávanej ôsmej štúdiovky už industrialrockový projekt speváka, producenta a multiinštrumentalistu Trenta Reznora fanúšikom a fanúšičkám predstavil skladby Came Back Haunted, Copy Of A, Find My Way, Disappointed či Everything.

28.08.2013 07:00
Nine Inch Nails Foto:
Nine Inch Nails dovolili fanúšikom ochutnať ich nový album cez internet ešte pred jeho oficiálnym vydaním.
debata

Na nahrávke Hesitation Marks s kapelou spolupracovali basgitarista Pino Palladino, ktorý je známy z pôsobenia v kapele The Who, či gitarista formácie Fleetwood Mac Lindsey Buckingham.

Reznor ohlásil vydanie nového albumu v máji, tri mesiace po tom, ako oznámil, že skupina sa opäť dala dohromady a v lete bude koncertovať. Tento rok kapelu opustili basgitarista Eric Avery a krátko na to aj gitarista Adrian Belew. Súčasnú zostavu tvoria okrem Reznora aj Robin Finck, Alessandro Cortini, Ilan Rubin a Josh Eustis.

Trent Reznor spolupracoval na soundtrackoch k filmom Sociálna sieť (2010) a Muži, ktorí nenávidia ženy (2011). Muzikant sa okrem toho venuje aj projektu How To Destroy Angels, v ktorom pôsobí s manželkou Mariqueen Maandig, Robom Sheridanom a Atticusom Rossom. Postindustriálna skupina vydala v marci debutový album Welcome Oblivion. Fanúšikovia mohli Reznora tento rok vidieť tiež v novom dokumente Sound City (2013) debutujúceho režiséra Dava Grohla, ktorý mal premiéru v januári na festivale Sundance.

debata chyba
Viac na túto tému: #album #Nine Inch Nails #streamovanie