Para zverejnila videoklip ku skladbe Edaj Nasvaľi

Slovenská formácia Para zverejnila videoklip ku skladbe Edaj Nasvaľi. Režisérom videa je Braňo Vincze. Na piesni spolupracovali aj kapely Sendreiovci a Moja reč, ktoré účinkujú aj vo videu.

03.10.2013 14:02
Lasky Foto:
Lasky zo skupiny Para
debata

„Myšlienka urobiť niečo spolu vznikla na turné Menšina, kde sme hrali zopár koncertov práve v tejto zostave a padli sme si do oka. Skladba sa nenachádza na žiadnom albume a spája v podstate rôzne hudobné svety: rockovú kapelu s rómskou a hip-hopovou skupinou. Teším sa, že je v záberoch spolu celá kapela aj so Sendreiovcami a skupinou Moja reč. Vo finálnej scéne spolu hráme a tancujeme a to je fajn,“ vyjadril sa spevák skupiny Para Lasky.

Para vznikla v septembri 1995, na hudobnej scéne je teda už viac ako 18 rokov. Na svojom konte má štúdiové albumy Veci začnú fungovať (2000), 1234 (2001), Brutálna zostava (2004), Para (2007), Povstanie (2010) a Menšina (2012). Kapela funguje v zložení Tomáš „Lasky“ Šedivý (spev), Matúš Vallo (basgitara), Juraj „Medveď“ Marikovič (gitara), Oliver Sadovský (perkusie), Daniel Buzinkay (bicie nástroje) a Matej „Kubica“ Kubičár (gitara).

debata chyba
Viac na túto tému: #Para #Edaj Nasvaľi #Sendreiovci #Moja reč