Ďalší cover skladby Get Lucky: Letný hit zaznel v podaní U2

Bono a The Edge z írskej formácie U2 zahrali na charitatívnom podujatí v New Yorku cover piesne Get Lucky. Asistoval im pri tom hudobník Nile Rodgers, ktorý známu pieseň napísal a nahral spolu s elektronickým duom Daft Punk a Pharrellom Williamsom.

27.11.2013 09:00
U2 - koncert - Poľsko Foto:
Spevák U2 Bono Vox z U2
debata

Okrem toho sa na pódiu objavil aj Chris Martin zo skupiny Coldplay. Ten s Bonom zahral coververziu piesne Perfect Day zosnulého hudobníka Lou Reeda. Na podujatí zaznela aj skladba Let's Dance speváka Davida Bowieho. Špeciálne vystúpenie hudobníkov bolo súčasťou afterpárty po charitatívnej aukcii pre organizáciu Red. Vystúpenie U2 a Chrisa Martina podporilo špekulácie o hosťovaní speváka na pripravovanej štúdiovke skupiny s pracovným názvom 10 Reasons To Exist, ktorá by mala vyjsť v apríli 2014.

Hit tohto leta, Get Lucky, zaznel už v niekoľkých prevedeniach a jeho coververzie zaplavujú YouTube aj sociálne siete. Naživo ho predviedla napríklad tiež úspešná britská speváčka Florence Welsh z formácie Florence and the Machine, alebo skupiny Wilco či Daughter. Zo Slovenska skladbu prespievali Peter Bič Project aj Korben Dallas. Okrem toho získala tiež niekoľko kurióznych verzií. Známe je aj video, kde pesnička od francúzskeho dua Daft Punk zaznie v podaní zboru ruských policajtov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Daft Punk #Bono #The Edge #Get Lucky