Mel B verí, že Spice Girls budú opäť vystupovať

Britská speváčka Mel B chce, aby sa formácia Spice Girls dala opäť dokopy. Tridsaťosemročná interpretka, ktorá skupinu v roku 1994 pomáhala zakladať, to prezradila v rozhovore pre Daily Mail Weekend.

31.12.2013 15:00
Viva Forever! Press Night London Spice Girls Foto: , ,
Spice Girls na premiére muzikálu Viva Forever!
debata

„Vždy som chcela, aby Spice Girls pokračovali. Nechcela som, aby sme skončili a stále to tak cítim. Chcem, aby sme boli opäť spolu. Je veľká škoda, že už nič nerobíme ako skupina, ale minimálne dve z nás sa stále rozprávajú o tom, že by sme mohli niečo urobiť. Myslím si, že všetko je možné,“ uviedla a dodala, že formácia by mohla pokračovať aj bez Victorie Beckham, ktorá by s nimi už pravdepodobne nechcela vystupovať. „Neviem. Možno. Záleží na tom, čo by sme robili a kedy by sa to udialo. V roku 2014 oslávime 20. výročie a niečo sa stane. Každý vie, že som vždy bola zástankyňou reunionu. Naozaj verím, že sa to skôr či neskôr stane,“ vyhlásila.

Skupinu Spice Girls tvorili spomínané „Posh Spice“ Victoria Beckham, „Scary Spice“ Melanie Brown (Mel B) a tiež „Baby Spice“ Emma Bunton, „Sporty Spice“ Melanie Chisholm (Mel C) a „Ginger Spice“ Geri Halliwell. Formácia vydala tri štúdiové albumy – Spice (1996), Spiceworld (1997) a Forever (2000). Od ich debutového hitu Wannabe predali vo svete viac ako 80 miliónov kópií nahrávok. V roku 2000 si dali pauzu. Znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné. Objavili sa tiež na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Beckham #Mel B #Spice Girls