Maďarské duo SILF privezie staré mašinky

Séria hudobných akcií pod hlavičkou Counterpoint chce prinášať iný pohľad na to, ako môže vyzerať klubová zábava. O slovo sa pravidelne hlási už takmer dva roky, jej ďalšiu edíciu privíta už v piatok 16. mája bratislavský klub Fuga na Továrenskej 14.

14.05.2014 17:53
debata

Counterpoint dáva priestor kvalitným dídžejom, ale aj živým projektom. Tie budú tentoraz dva. Z Maďarska príde projekt SILF, čo je skratka veľavravného Synths I'd Like to Fuck. Ako uvádzajú organizátori, toto budapeštianske duo „zásadne používa staré analógové mašinky, ktoré sú snom každého techno producenta. A rozhodne ich nešetria. Ich live show je plná acidu, techna a je to tanečná časovaná bomba, ktorá vo Fuge vybuchne už tento piatok“.

Druhým živým projektom, ktorý sa na Counterpointe predstaví, je slovenský techno hudobník Makkatu, ktorý sa na scéne pohybuje už viac ako desať rokov. „Jeho živé sety sú prienikom viacerých hudobných štýlov, ktoré sú však stále verné klubovému odkazu rovného beatu, avšak jeho atraktívna koláž minimalu, noise a ambientu je oveľa hlbším zážitkom ako bežné klubové techno,“ sľubujú organizátori.

A dídžejským setom sa na akcii predstaví český hosť Matěj z dua Sky To Speak, ktorý vystúpi so svojím projektom Sun Drugs a o zábavu až do rána sa bude starať aj Counterpoint Crew Naďa, Kabal a Áchab. Viac o akcii nájdete aj tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Counterpoint #Fuga #SILF #Makkatu #Sun Drugs #Counterpoint Crew