Samuel a raper Suvereno majú nové - Legíny

Samuel (Tomeček) a Suvereno majú novú pesničku. Po vlaňajších singloch Nech sa darí a Príbeh lotosového kvetu sa dvojica opäť zišla a nahrala skladbu Legíny. So začiatkom leta prichádza aj premiéra videoklipu. "Je najlepší, aký som kedy mal," tvrdí Samuel Tomeček.

24.06.2014 15:10
Legíny, Samuel Tomeček, Agnes Čírová Foto:
Samuel Tomeček a v úlohe vizážistky Agnes Čírová, sestra speváčky Márie Čírovej.
debata

Pesnička vznikla v štúdiu Fair Play Music a o produkčnú stránku sa postarali Samuel, Marek Šurín a Samuel Kovács. Videoklip nakrútil režisér Igor Kovács. Zahrali si v ňom slovenské krásky Ivana Kiči, Vanda Gallo či Jana Tomas. V úlohe vizážistky sa ocitla mladá Agnes Čírová, sestra speváčky Márie Čírovej.

„Spoločne so Suvem sme napísali už viaceré úspešné pesničky," hovorí Samuel So Suverenom sa pozná už od strednej školy, ale intenzívnejšie začali spolupracovať až pri albume Jednoducho, ktorý Suvereno nahral v Tomečkovom štúdiu Fair Play Music. „Tentoraz som od Suveho chcel, aby zahosťoval on na mojom pripravovanom albume. Priniesol skvelú, ľahko zapamätateľnú tému legíny, ktorá ma okamžite oslovila. Pustil som mu jeden môj predošlý hudobný nápad a v priebehu asi dvoch mesiacov sme to dali dokopy.“

Zľava Suvereno, Samuel Kovács a Samuel Tomeček. Foto: Peter Ondrejka
Legíny, Suvereno, Samuel Kovács, Samuel Tomeček Zľava Suvereno, Samuel Kovács a Samuel Tomeček.

„Nápad na skladbu som dostal už dávno, ale téma čakala na správny moment. Prišiel v štúdiu pred pár mesiacmi, keď som ho prvýkrát prezradil Samovi. Potom to už išlo veľmi hladko a jednoducho. A to je predzvesť veľkych vecí,“ prezradil Suvereno.

Klip je výsledkom spolupráce Igora Kovácsa a Kristy Mohr. „Je to môj najlepší videoklip, plný krásnych dievčat,“ dodáva Samuel. "Sála z neho pozitívna energia a to je presne to, čo sme chceli dosiahnuť.“

Napokon, presvedčte sa sami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Suvereno #Samuel Tomeček #Legíny