Vyhlásili novú kategóriu MTV Video Music Awards

Organizátori MTV Video Music Awards vyhlásili novú kategóriu s názvom Najlepšie lyric video a zároveň zverejnili i nominácie v nej.

15.08.2014 14:00
Katy Perry Foto: ,
Medzi nominovanými za najlepšie lyric video je aj Katy Perry.
debata

O sošku Muža na mesiaci sa uchádzajú kapela 5 Seconds Of Summer, speváčky Demi Lovato, Katy Perry a Ariana Grande a spevák Austin Mahone.

Fanúšikovia a fanúšičky nominovaných interpretov môžu za najlepšie lyric video hlasovať prostredníctvom služieb Instagram a Vine a sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter použitím špeciálnych znakov hashtag. Niekoľko hodín od spustenia hlasovania zatiaľ kategórii kraľujú formácia 5 Seconds Of Summer a ich lyric video ku skladbe Don't Stop a Demi Lovato s lyric videom ku skladbe Really Don't Care.

Udeľovanie MTV Video Music Awards sa uskutoční 24. augusta v kalifornskom Inglewoode. Počas ceremoniálu vystúpia Taylor Swift, Beyoncé, Usher, Maroon 5, Nicki Minaj, Iggy Azalea s Ritou Orou, 5 Seconds Of Summer a Ariana Grande so Zeddom. Ďalších účinkujúcich predstavia neskôr. Tohtoročné nominácie na MTV Video Music Awards ovládla speváčka Beyoncé, ktorá môže získať osem cien a tiež jej udelia Michael Jackson Video Vanguard Awar. Po vyhlásení novej kategórie Iggy Azalea síce tiež súťaží o rovnaký počet cien ako Beyoncé, v štyroch kategóriách ju však nominovali ako hosťujúcu interpretku. Sedem

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #MTV Video Music Awards #Muž na mesiaci