Lucia Šoralová obalí Vianoce do šansónu

Večer plný prekvapení a šansónu pripravila v rámci predvianočného koncertu s názvom Šansónové Vianoce pre svojich priaznivcov speváčka Lucia Šoralová. Koncert sa uskutoční 6. decembra v Ateliéri Babylon.

05.12.2014 07:00
Lucia Šoralová Foto: ,
Lucia Šoralová odohrá na Slovensku tri koncerty.
debata

Speváčka sa predstaví so svojou kapelou La Alma a privíta na pódiu zaujímavých hostí, ktorých mená však drží v tajnosti. „Prezradím len toľko, že niektorí osvedčení hostia budú aj tento rok – takí moji obľúbenci, bez ktorých si sviatočný koncert neviem predstaviť. Ale bude tam aj niekto úplne nový – úžasný a talentovaný muž, ale meno neprezradím,“ vraví záhadne Lucia Šoralová.

Šansónové Vianoce sa budú konať v Bratislave po druhý raz. Program koncertu tvoria skladby zo sólových nahrávok Lucie Šoralovej a speváčka zaspieva aj zopár osvedčených hitov. Do repertoáru zaradila aj nové skladby z pripravovaného albumu. „Prevzatých vecí toľko nebude. Čo sa týka nového albumu, tak máme viac-menej pripravený repertoár, ale tým, že môj synček prišiel na svet o tri týždne skôr, tak sme nestihli úplne všetko, čo sme si naplánovali,“ vysvetľuje šansonierka, ktorá uprostred jedenej augustovej skúšky musela odísť do pôrodnice, kde sa jej narodil syn Ondrej.

Kritici po vydaní ostatnej nahrávky O lásce, cti a kuráži, ku ktorej napísal texty Michal Horáček, začali Šoralovú označovať za pokračovateľku Hany Hegerovej. Napriek tomu, že jej tento titul lichotí, si myslí, že jej nezostane natrvalo. „Dnes, keď už je album s Michalom Horáčkom minulosťou, nebudem žiadna pokračovateľka. Sama som zvedavá, kým budem po vydaní nášho nového albumu,“ dodáva speváčka, ktorá odohrá na Slovensku ešte ďalšie dva koncerty. Najprv vystúpi 5. decembra v Nitre v rámci programu RTVS Slovensko 2014 Advent a 12. decembra sa predstaví v Košiciach na koncerte Stromček prianí na podporu detí z detského domova.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #Lucia Šoralová #šansón