Sinéad O'Connorová už nechce spievať svoj najväčší hit

Írska speváčka Sinéad O'Connorová sa rozhodla, že po 25 rokoch už nebude spievať svoj najväčší hit Nothing Compares 2U, pretože sa už nedokáže vcítiť do textu piesne. Výstredná umelkyňa o tom informovala prostredníctvom sociálnej siete.

17.03.2015 16:00
Sinead O´Connor Foto:
Speváčka Sinead O´Connorová na snímke k albumu I'm Not Bossy, I'm the Boss, ktorý vyšiel minulý rok v auguste.
debata

Speváčka vysvetlila, že nedokáže už ďalej spievať text, ku ktorému stratila citové puto. Keby vraj skladbu z roku 1990 spievala naďalej, bolo by to od nej klamstvo. „Po 25 rokoch, čo som ju spievala, sa vyčerpali všetky emócie, ktoré som do nej vkladala,“ napísala O'Connorová. Svoje oznámenie vysvetlila tým, že už nechce vidieť na svojich vystúpeniach publikum, ktoré je rozčarované z toho, že túto skladbu nepočulo.

Pesničku Nothing Compares 2U zložil Prince v roku 1985 pre svoj vedľajší projekt – skupinu The Family. Členovia kapely neočakávali, že by mohla mať úspech a na ich album s názvom The Family sa napokon ani nedostala. Svetovú slávu skladba získala až v roku 1990, keď si ju prepožičala Sinéad O'Connorová a stala sa jedným z najznámejších hitov 90. rokov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Prince #Sinéad O'Connorová #Nothing Compares 2U