Dubasová nakrútila po šiestich rokoch klip

Speváčka Beáta Dubasová sa opäť vracia na obrazovky. A to vo svojom novom videoklipe, ktorý nakrútila po takmer šiestich rokoch prestávky k singlu Kým pri nás láska spáva z aktuálneho albumu Ako chutí ráno.

02.03.2006 16:47
debata

„Chcela som ho urobiť a päť rokov bol akurátny čas. Nie  som interpret, ktorý je schopný robiť albumy každý rok. Je výrazovo  iný ako tie predchádzajúce a trochu sa mi zdá, že to bude ženský album,“ hovorí na margo svojej platne Dubasová, ktorej klip vraj hovorí o rôznych podobách lásky. 

„Vystupujem v ňom ako akýsi predel medzi inými príbehmi, v ktorých sa objavuje napríklad mamička s dieťaťom, starší manželský pár…,“ povedala speváčka a ako dodala, z klipu by mala vyžarovať pozitívna energia. „Okolo mňa sa budú vinúť kvetinky, v ruke mi rozkvitne puk,“ vraví o romantickom klipe, ktorého režisérom je mladý Prešovčan Tomáš Straka.

„Môj príspevok do klipu bol minimálny. Asi dvadsaťkrát som odspievala pred zeleným plátnom pieseň a s ostatným sa pohral grafik Milan Pucher,“ vysvetľuje Dubasová, ktorá sa v klipe predstaví v rovnakom kvetinovom outfite ako na obálke svojho CD. „Chceli sme, aby klip reprezentoval moje CD nielen obsahom, ale aj formou,“ uzatvára Dubasová, ktorej klip by sa mal v televízii objaviť už na budúci týždeň.

debata chyba