The Rolling Stones ešte neplánujú odísť do dôchodku

Dobrá správa pre fanúšikov skupiny The Rolling Stones. Jej členovia sa pripravujú na letné turné a zatiaľ vôbec nepomýšľajú na odchod do dôchodku. V rozhovore pre americký magazín Rolling Stone to uviedol spevák Mick Jagger.

12.04.2015 08:58
Mick Jagger Foto: ,
Mick Jagger na premiére snímky "Get On Up" v Londýne.
debata

„Nerozmýšľam o dôchodku. Plánujem ďalšie koncertné šnúry, takže nie, určite sa zatiaľ nechystám odísť do dôchodku,“ vyjadril sa Jagger.

Spomínané turné The Rolling Stones bude mať 15 zastávok a skupina sa na ňom predstaví aj s piesňami zo štúdiovky Sticky Fingers (1971), ktorá v máji vyjde v reedícii. „Pohrávame sa s myšlienkou, že by sme zahrali celý album. Je to skvelá nahrávka, no je na nej veľa pomalých skladieb. Obávam sa preto, že pre koncert na štadióne by to nemuselo byť to pravé. Určite ale zahráme skladby, s ktorými bežne nevystupujeme,“ povedal ďalej interpret, podľa ktorého čaká The Rolling Stones ešte množstvo koncertných šnúr a vystúpení.

Jagger tiež pripustil, že uvažuje o vydaní nového albumu. „Bolo by to skvelé. Mám množstvo nových piesní a skladieb, na ktorých som pracoval počas ostatných rokov. Vytvoril som veľmi dobré demá, ktoré by som rád nahral. Tak dúfajme, že to vyjde. Rád by som nahral album The Rolling Stones. Ak by sa tak nestalo, potom by pripadala do úvahy sólovka. Mám piesne, ktoré sú skvelé pre Stoneov, mám ale aj také, ktoré sa pre nich príliš nehodia,“ uzavrel.

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #Mick Jagger #The Rolling Stones