Slash sa nebráni koncertovaniu s Guns N' Roses

Gitarista Slash pripustil, že by sa ešte niekedy mohol objaviť na pódiu spoločne s hardrockovou kapelou Guns N' Roses, v ktorej v minulosti pôsobil. Štyridsaťdeväťročný hudobník opustil túto formáciu pre nezhody so spevákom Axlom Roseom.

10.05.2015 15:59
slash Foto: ,
Skupina Guns N' Roses zľava: Matt Sorum, Duff McKagan, Slash a Steven Adler po ich vystúpení na uvedení do Rock´n´rollovej siene slávy v roku 2012. Frontman Axl Rose sa rozhodol z podujatia odísť a s kapelou nevystúpil.
debata

Slash sa k prípadnému koncertovaniu s Guns N' Roses vyjadril v rozhovore pre televíziu CBS. „Musím byť opatrný, čo k tomu poviem. Ak by to všetci chceli a chceli by to spraviť zo správnych dôvodov, tak si myslím, že fanúšikovia by boli radi. Myslím si, že by to mohla byť zábava skúsiť to, ale ide o komplikovanú záležitosť. Každopádne je to hlavne na chlapcoch v kapele,“ uviedol Slash s tým, že so spomínaným Axlom Roseom už dlho neboli v kontakte, no napätie medzi nimi už takmer zmizlo. „Už nemáme spolu žiaden problém. Ten spor žije v podstate len v médiách,“ dodal hudobník.

Slash pôsobil v Guns N' Roses v rokoch 1985 až 1996. V roku 2012 ho spolu s ostatnými členmi Guns N' Roses uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy a od toho istého roku má tiež hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

debata chyba
Viac na túto tému: #Axl Rose #Slash #Guns N' Roses