Víkend v Piešťanoch sa ponesie v znamení skupiny Kabát

Každoročnou požiadavkou návštevníkov festivalu Topfest, ktorý sa bude konať 26. až 28. júna, je vystúpenie českej skupiny Kabát. Tento rok sa organizátori rozhodli ich koncert poňať ako predvoj festivalu, vďaka čomu sa tento víkend v Piešťanoch nesie v znamení skupiny Kabát. V rámci svojho aktuálneho turné Open Air Tour odohrá skupina už v nedeľu 31. mája na piešťanskom letisku výnimočný koncert - jediný na Slovensku.

30.05.2015 11:59
KABAT2014 Foto:
Na svojom turné Open Air Tour absolvuje skupina Kabát 12 koncertov.
debata

Fanúšikovia sa budú môcť stretnúť s členmi skupiny Kabát v sobotu 30. mája o 14. h, keď sa koná autogramiáda v piešťanskej kaviarni Cafe Eden. Nedeľný koncert sa bude odohrávať na monumentálnom pódiu. To spolu so svetelným parkom priviezlo na letisko do Piešťan 28 kamiónov, pričom kapelu na turné sprevádza 70-členný tím. Poslaním turné je predstaviť novú nahrávku, ktorá vyšla minulý týždeň pod názvom Do pekla/do nebe. Fanúšikovia sa však môžu tešiť aj na staršie známe skladby ako Malá dáma, Na sever, Pohoda či Bára.

Koncert má festivalovú formu, keďže program otvorí o 17. h ska kapela Fuera Fondo a hodinové koncerty tiež odohrajú hardrocková skupina Doga a punková formácia Konflikt. Očakávané vystúpenie Kabátu by sa malo začať o 21. h. „Svoje Open Air Tour, na ktoré sa vydali znova po ôsmich rokoch, poňali naozaj vo veľkom štýle. Vozia so sebou obrovský 90-tonový stage, na ktorom ešte viac vynikne dvojhodinový program plný efektov a prekvapení,“ prezrádzajú o koncerte organizátori.

Open Air Tour odštartovala skupina Kabát minulý týždeň v Karlových Varoch, kde si ich prišlo pozrieť 8-tisíc fanúšikov. Piešťanský koncert je ich piatou zastávkou a organizátori očakávajú, že príde viac ako 10-tisíc ľudí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #kabát #Topfest #jediný na Slovensku #letisko Piešťany