Peter Cmorik a Martin Harich prichádzajú so sviežim letným hitom

Peter Cmorik a Martin Harich spojili sily. Výsledkom je ich spoločná pesnička Oh my bro, ktorá by sa vďaka svojej veselej slnečnej atmosfére mohla stať letným hitom.

25.06.2015 17:44
Peter Cmorík, Martin Harich Foto:
Vo videoklipe ku skladbe Oh my bro sa okrem Petra Cmorika a Martina Haricha objavil aj herec Karol Čálik a modelka Michaela Karaková.
debata (1)

O hudbu sa postaral Cmorik, o text zas Mirka Vorobjevová. V novom videoklipe sa okrem dvojice interpretov predstavili v krojoch aj herec Karol Čálik a modelka Michaela Karaková.

„Keď som práve dokončil Oh my bro, vedel som , že by to mohol byť duet, o ktorom sme sa často s Maťom Harichom bavili. Dal som spraviť text na chlapský duet a, samozrejme, témou mohla byť len žena. Maťo prišiel s nápadom, že keď sme slovenskí interpreti, song je po anglicky, spravme k nemu slovenský ľudový klip. Musím sa priznať, že v kroji som sa cítil naozaj dobre. Veľkou pridanou hodnotou a zážitkom pre nás všetkých bolo účinkovanie Karola Čálika v úlohe baču a krásnej slovenskej devy, modelky Michaely Karakovej,“ uviedol Peter Cmorík.

O réžiu novinky sa postaral Jakub Krška. Video nakrúcali vo Vlkolínci a okolí Liptova. „Už niekoľkokrát sme si s Cmorom hovorili, že by sme mali spolu niečo naspievať. Pesnička a celá spolupráca s ním ma baví, pretože ho beriem ako svojho staršieho brata. Nakrúcanie bola veľká zábava. Fajn ľudia, krásna príroda, aj vstávať o tretej ráno kvôli východu slnka bolo v pohode,“ hovorí Harich.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #letný hit #Peter Cmorík Martin Harich #Oh my bro #Mirka Vorobjevová #Jakub Krška