Sexi objav domácej pop-scény sa volá Kristína a boduje na webe + VIDEO

Nový objav na slovenskej hudobnej scéne sa volá Kristína. Sexi brunetka prespievala známy hit Beaty Dubasovej Vráť mi tie hviezdy, ktorý mimoriadne často rotuje niekoľko slovenských rádií. Kristína žne úspechy aj na slovenskom internete.

12.03.2008 15:30
Kristína
Speváčka Kristína boduje s prerobenou skladbou Vráť mi tie hviezdy.
debata

Pesnička patrí medzi najsťahovanejšie a napriek tomu, že sa tak deje bez súhlasu tvorcov, ich reakcia je viac než pozitívna. Producenti skladby sa rozhodli ponúknuť pesničku na stiahnutie na oficiálnej stránky maldej slovenskej speváčky. „Pôvodne sme plánovali uvoľniť skladbu Vráť mi tie hviezdy `08 na voľné stiahnutie z oficiálnej stránky až s dátumom vydania jej debutového albumu – t.j. 5. mája. Po upozorneniach, ako niekto obchoduje s touto nahrávkou na internete, sme celý proces urýchlili. Fanúšikovia tejto skladby si ju môžu stiahnuť úplne zadarmo na oficiálnej stránke Kristiny, teda www.kristina-music.sk,“ vysvetlil producent nahrávky Martin Kavulič.

Na stránke si už môžu fanúšikovia Kristiny pozrieť aj videoklip, ktorý len pred pár dňami dokončil tím zo štúdia Imagine Vision. Kristina sa pred nakrúcaním dokonca musela naučiť spievať niektoré pasáže odzadu. „Bolo to fajn – teraz môžem povedať, že tú skladbu poznám aj odzadu, len dúfam, že si ju takto nebude niekto želať spievať aj na vystúpeniach,“ zasmiala sa veselá východniarka, ktorá debutovala piesňou Som Tvoja s raperom Opakom (A.M.O.).

Ako povedala Kristina, o novej verzii skladby sa rozprávala aj s pôvodným autorom hudby Robom Grigorovom. „Páči sa mu, že sme ju obliekli do nového hudobného šatu a to si veľmi cením,“ dodala.

debata chyba