To je teda sexi bejzbalistka: Mariah hádže loptičkou v minišortkách

Propagácia nového albumu, za ktorou odcestovala do krajiny vychádzajúceho slnka speváčka Mariah Carey, môže mať rozličné podoby a odohrávať sa mimo hudobných klubov a predajní s cédečkami. Napríklad aj na bejzbalovom ihrisku.

28.05.2008 13:08
Mariah Carey Foto:
Speváčka Mariah Carey hádže prvú loptičku v zápase medzi Yomiuri Giants a Rakuten Eagles na štadióne v Tokiu.
debata

Práve tam sa totiž objavila jedna z najpredávanejších interpretiek súčasnosti, ktorej ostatný štúdiový album už prelomil niekoľko rekordov. Spevácka diva, ktorá do Japonska pricestovala s novopečeným manželom Nickom Cannonom, sa objavila na ihrisku pred štartom zápasu Yomiuri Giants a Rakuten Eagles. Fešanda na prahu štyridsiatky tiež vzala do rúk loptičky a predviedla premiérový hod.

Zaľúbenci Nick Cannon a Mariah Carey v Japonsku. Foto: SITA
Nick Cannon a Mariah Carey Zaľúbenci Nick Cannon a Mariah Carey v Japonsku.

Japonci už roky patria k oddaným prívržencom americkej hviezdy a výnimkou nebol ani stredajší zápas. Mariah si vyslúžila ovácie a frenetický potlesk. Už tradične sa pritom svojim fanúšikom a športovým nadšencom predviedla v sexi garderóbe. Kratučké džínsové šortky odhalili speváčkine nohy, Mariah ukázala aj bruško v krátkej ružovej bundičke s vyšitými iniciálami MC. Manžel Nick Cannon s ňou neprišiel, dvojica si vraj radšej užíva spoločné chvíle mimo dosahu objektívov.

Pozornosti médií sa však nevyhli pri prílete do Tokia. V priestoroch letiska ich čakali desiatky reportérov aj fanúšikov, ktorým musela dvojica niekoľko minút pózovať.

Čerství manželia - herec Nick Cannon a speváčka...
Čerství manželia - herec Nick Cannon a speváčka...
+7Zaľúbenci Nick Cannon a Mariah Carey v Japonsku.
debata chyba