Mirgová: Otcovi neprekáža, keď sa oblečiem vyzývavo. Už si zvykol

Pomerne dospelou vizážou prekvapila speváčka Dominika Mirgová už počas účinkovania v šou Superstar, prekvapením však boli aj sprievodné fotografie k jej debutovému albumu, ktorý vyšiel v pondelok. Šestnásťročná študentka však tvrdí, že jemná vyzývavosť jej rodičom neprekáža.

18.06.2008 17:08
Dominika Mirgová Foto:
Speváčka Dominika Mirgová. Má šestnásť, ale vyzerá aspoň na dvadsať.
debata

„Moji rodičia si zvykli už na Superstar. Myslia si, že mi to svedčí, mnohí mi hovorili, že vyzerám na dvadsať,“ prezradila pre Pravda.sk Mirgová. S otcom vraj problémy pre odvážnejší imidž nemala. „Ľuďom sa to páči, reakcie sú pozitívne, takže si myslím, že ani ocinovi neprekáža, keď sa niekedy oblečiem vyzývavo,“ s úsmevom hovorí Dominika. „Je skôr rád, že sa ľuďom páčim a že mi to pristane,“ dodáva.

Fotenie do bookletu, o ktoré sa postaral Lukáš Kimlička, si vraj užila. Problém nastal akurát, keď bolo treba vybrať hlavnú fotografiu. „Páčili sa mi všetky,“ vysvetľuje Mirgová a priznáva, že občas ju provokovať baví.

Sama však má rada aj to, že vo svojom veku sa môže pred kamerami a objektívmi stále meniť. „Dokážem vyzerať ako šestnásťročná, byť prirodzená a mám to rada. Ale rovnako sa mi páči, keď si ma do parády vezmú profesionálni vizážisti a urobia zo mňa dospelšiu dámu,“ dodáva Mirgová, ktorá priznáva, že ako väčšina dievčat aj ona má rada peknú módu. Prehnané sumy za „handry“ však v obchodoch neutráca.

„Jasné, že si občas nakúpim nejaké veci. Ale nemyslím si, že by som to preháňala,“ vysvetľuje šestnásťročná Trnavčanka, ktorá peniaze zarobené od skončenia Superstar investovala do seba. Nie však na šaty, ale predovšetkým do hudby. „Peniaze som použila pri nahrávaní albumu. Platím si sama videoklip aj krst cédečka,“ vymenúva Mirgová, ktorá svoju prvotinu uvedie do života oficiálne už vo štvrtok podvečer.

Medzi hosťami určite nebudú chýbať ani jej rodičia či priateľ Michal Chrenko, s ktorým naspievala spoločné dueto (jedno vzniklo aj s otcom). Meno krstného otca cédečka, ktoré nesie názov po svojej interpretke, je zatiaľ utajené.

Dominika Mirgová vydá album skôr ako víťazka...
Dominika Mirgová skončila v Superstar druhá,...
+7Dominika Mirgová skončila v Superstar druhá,...
debata chyba