Sia svoj nový singel pôvodne napísala pre Adele

Austrálska speváčka Sia predstaví 26. septembra nový singel s názvom Alive, ktorý pôvodne napísala pre Adele. V rozhovore pre RTV Slovenija uviedla, že Adele túto skladbu na poslednú chvíľu odmietla, a preto sa ju nakoniec rozhodla nahrať samotná Sia.

10.09.2015 09:01
Music-Grammywatch-Predictions Foto: ,
Speváčka Sia Furler
debata

„Je to pieseň o jej živote, takže teraz vlastne spievam z jej perspektívy,“ vysvetlila hudobníčka. Skladba bude prvou ukážkou z jej pripravovanej siedmej štúdiovky This Is Acting obsahujúcej práve piesne, ktoré napísala pre iných interpretov. Termín jej vydania nie je zatiaľ známy. Speváčka v súčasnosti okrem toho pripravuje aj film s názvom Sister, na ktorom sa podieľa ako režisérka a spoluscenáristka.

Sia Kate Isobelle Furler často spolupracuje s inými interpretmi. S Davidom Guettom sa podieľala na skladbe Titanium a s rapperom Flo Ridom zas na piesni Wild Ones. Napísala tiež niekoľko skladieb pre Christinu Aguileru alebo pomáhala zložiť hit Diamonds barbadoskej speváčky Rihanny. Sia v minulosti spolupracovala aj s duom Zero 7 či hudobníkom Beckom. V auguste 2014 sa vydala za filmára Erika Andersa Langa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adele #nový singel #Sia #Alive