David Koller: Leto bez voľného víkendu, na jeseň štartuje turné

Muzikant David Koller sa teší na slovenské turné.

17.09.2015 18:00
David Koller Foto: ,
David Koller.
debata

Český hudobník David Koller sa už teší na slovenské turné, ktoré odštartuje 26. októbra v Nitre. Muzikant sa do konca októbra zastaví aj v Bratislave, Banskej Bystrici, Košiciach a Žiline. Pre publikum, ktoré sa okrem iného môže tešiť na piesne z ostatného albumu ČeskosLOVEnsko (2015), chystá aj vizuálnu šou. Ako hosť vystúpi Peter Aristone.

„Spojili sme sa s českým VJ Honzom Hradilom a výtvarníčkou Káčou Slunéčkovou, ktorí mi pomohli vytvoriť zaujímavé pódium a svetelné efekty. Budú aj projekcie a vizualizácie. Takže popri našej hudbe sa bude aj na čo pozerať. Zahráme hlavne skladby z albumu ČeskosLOVEnsko, z mojich sóloviek, repertoáru Kollerbandu a aj od Lenky Dusilovej. Pridáme niečo aj z Jasnej páky s hosťom Michalom Ambrožom, s ktorým sme spolu v roku 1980 kapelu zakladali a určite aj niečo od Lucie. Veľmi sa na to teším,“ prezradil o programe turné Koller, ktorý sa počas leta venoval najmä koncertovaniu.

„Celé leto sme hrali na festivaloch, dokonca som si ani jeden víkend nenechal voľný, a tak keď sme išli niekam s deťmi na dovolenku, tak len od pondelka do piatku. Skutočnú dovolenku si dám v januári, alebo možno na jar,“ povedal.

Termíny turné:

  • 26. októbra – Nitra, PKO
  • 27. októbra – Bratislava, Aegon Aréna Národného tenisového centra (NTC)
  • 29. októbra – Banská Bystrica, Ministry of Fun
  • 30. októbra – Košice, Spoločenský Pavilón
  • 31. októbra – Žilina, Dom Odborov
debata chyba
Viac na túto tému: #turné #David Koller