Ellie Goulding prichádza s prvým singlom z pripravovaného albumu

Anglická speváčka Ellie Goulding zverejnila videoklip k piesni On My Mind. Dvadsaťosemročná interpretka sa v novinke predstavila ako partnerka istého obchodníka, s ktorým zjavne nemala práve najlepší vzťah. Spolu s kamarátkou sa vyberú na koňoch do lasvegaského kasína, kde muža zviažu v kancelárii a zoberú mu peniaze.

23.09.2015 05:00
Ellie Goulding Foto:
Speváčka Ellie Goulding.
debata

O réžiu sa postaral Emil Nava, s ktorým už niekoľkokrát spolupracovali Paloma Faith, Jessie J, Jennifer Lopez, Ed Sheeran alebo Calvin Harris. On My Mind je prvým singlom zo speváčkinho tretieho albumu Delirium, ktorý by mal vyjsť 6. novembra. Novinka bude v základnej verzii obsahovať 16 piesní, pričom na deluxe edícii bude ešte šesť bonusových skladieb.

Ellie Goulding je víťazkou ankety talentov BBC Sound of 2010 a držiteľkou BRIT Awards v kategóriách Critics' Choice a Britská interpretka. V roku 2010 vydala prvý album Lights, z ktorého pochádzajú single Starry Eyed, Under The Sheets, Guns And Horses či The Writer. Začiatkom októbra 2012 uviedla na trh druhú štúdiovku Halcyon, na ktorej sa nachádzajú single Anything Could Happen, Figure 8 a Explosions.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellie Goulding #nový singel #november #pripravovaný album #On My Mind