Gwen Stefani sa pustila do nahrávania nanovo

Avizovaný sólový album Gwen Stefani, na ktorom pracovala s Pharrellom Williamsom, nakoniec nevyjde. Speváčka začala nahrávať úplne novú sólovku. Jej názov ani termín vydania zatiaľ nie je známy.

21.10.2015 05:09
Gwen Stefani a jej kolega Pharrell Williams Foto: ,
Speváčka Gwen Stefani a jej kolega Pharrell Williams spoločne na pódiu.
debata

„Z toho albumu, ktorý sme s Pharrellom pripravovali, som jednoducho nemala dobrý pocit,“ uviedla Stefani v rozhovore pre magazín Entertainment Weekly.

Z nahrávky vlani predstavila single Baby Don't Lie a Spark The Fire, pričom prvý menovaný zložila spoločne s Noelom Zancanellom, Bennym Blancom a Ryanom Tedderom z OneRepublic. „Baby Don't Lie sme spravili týmto spôsobom, pretože som bola krátko po pôrode a práve som začala účinkovať v The Voice, takže som mala pocit, že by som mala nahrať nejakú novú skladbu. Nemali sme však dosť času, a tak som sa pokúsila spraviť skladbu, na ktorej sa podieľali aj iní autori. Veľa ľudí to tak robí, ale mne to nevyhovovalo,“ vyhlásila speváčka, ktorá sa tento rok rozišla s manželom Gavinom Rossdaleom z kapely Bush.

Práve táto udalosť ju inšpirovala k tomu, že začala skladať nové skladby. „Musela som si prejsť, čím som si musela prejsť, aby som mohla spraviť album, ktorý som potrebovala spraviť. Veľmi som sa snažila, aby som bola na tomto albume otvorená a vďačná,“ dodal speváčka, ktorá minulú sobotu na koncerte v New Yorku predstavila novú pieseň Used To Love You.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwen Stefani #prípravy #sólový album #zmena plánu