Exkluzívne: Vypočujte si Čo ťa bolí - novú skladbu Richarda Müllera

Na hudobné počiny speváka Richarda Müllera čaká vždy verejnosť s napätím a záujmom. Jeho druhý singel z pripravovaného albumu, skladbu s názvom Čo ťa bolí, ponúka v exkluzívnej internetovej premiére Pravda.sk.

08.04.2010 09:00
debata

Do poslednej chvíle sa pritom zdalo, že po pilotnej piesni Už bude druhým singlom pesnička Hluk. Spevák sa napokon rozhodol inak. „Naozaj sme dlho váhali medzi týmito dvoma titulmi, no rozhodli sme sa práve pre skladbu Čo ťa bolí. Má taký ťah na hitovú bránu, aký som za dlhé roky nezažil,“ vysvetlil Müller.

Skladba Čo ťa bolí by mala fanúšikov dokonale pripraviť na príchod spevákovho nového albumu, ktorý vyjde v máji. Müller na ňom spolupracuje s producentami Petrom Grausom, Tomášom Zubákom, Slávom Solovicóm a Marošom Kachútom. Nálepke „elektronický album“ sa však spevák trochu bráni.

„Bojím sa konštatovania, že elektronické. Veci znejú inak, ako keby ich hrali živé nástroje. Ale veľmi intenzívne sa zúčastnil na nahrávaní Maroš Kachút, takže sú tam aj gitary. Mne ten zvuk pripadá ako nový, iný,“ skonštatoval hudobník a interpret, ktorý sám prišiel s myšlienkou ozvláštniť svoju tvorbu.

„Od začiatku som chcel, aby to bolo trošku ináč ako je všetko ostatné. Mal som pocit, že akustických, teda klasických zostáv, je relatívne dosť. Všetci hrajú podobne, česť výnimkám, a túžil som, aby album znel ináč. Mám pocit, že sa to zatiaľ podarilo.“

Skladba Čo ťa bolí, ktorú si môžete vypočuť na Pravda.sk, bude mať v piatok premiéru aj v priamom televíznom prenose Miss Slovensko 2010.

debata chyba