Koncert ABBA? Agnetha Fältskog ho nevylučuje

Agnetha Fältskog, niekdajšia svetlovlasá členka švédskej formácie ABBA, nevylúčila spoločné jednorazové vystúpenie skupiny, napríklad na dobročinné ciele. Práve to by mohli zvážiť aj jej exkolegovia, uviedla speváčka viac ako štvrťstoročie po rozchode členov skupiny pre švédsky ženský magazín M.

29.12.2010 05:00
ABBA Foto:
ABBA
debata

„Sotva sa stretneme na spoločnom turné, ako to robia Rolling Stones alebo iné staršie skupiny,“ konštatovala. Napriek tomu si podľa vlastných slov dokáže predstaviť, že by ABBA v budúcnosti čosi spoločne pripravila. Agnetha však doteraz s bývalými kolegami, Anni-Frid Lyngstad, Bennym Anderssonom a svojím exmanželom Björnom Ulvaeusom, o tom nehovorila.

Na margo skutočnosti, že sa roky vyhýba verejnosti a svetlám reflektorov, vyhlásila, že nemá záujem o prezentáciu v tlači alebo v televízii. „Mnohí si myslia, že je to len póza, že chcem okolo seba vytvoriť istý druh bázne,“ povedala a dodala, že v skutočnosti netúži po verejnosti. Agnetha po rozpade skupiny ABBA ešte vydala tri sólové albumy, potom sa však stiahla úplne do ústrania a žije na vidieku neďaleko Štokholmu.

O koncertnom návrate najslávnejšej švédskej skupiny medzitým začali špekulovať aj britské médiá s tým, že kvarteto by mohlo zaspievať na svadbe princa Williama a jeho snúbenice Kate Midletonovej koncom apríla.

debata chyba