Paľo Habera a Team zahrajú v Bratislave 11. mája

Formácia pridala koncert v hlavnom meste Slovenska v rámci Habera & Team "33" Tour 2016.

18.03.2016 05:00
Pavol Habera Foto: ,
Slovenský spevák Pavol Habera.
debata

Slovenská kapela Team na čele so spevákom Paľom Haberom zahrá v Bratislave v rámci očakávaného turné aj 11. mája. Formácia už predtým potvrdila, že sa v hlavnom meste Slovenska ukáže 12. mája, no pre veľký záujem pridala ďalší koncert. „Teší nás veľký záujem fanúšikov Paľa Haberu a Teamu. Pre veľký záujem o vstupenky, najmä v Bratislave, sme sa rozhodli pridať ešte jedno vystúpenie v hlavnom meste. Podobná situácia je aj v Česku, kde pribudol ďalší koncert a rovnako dva koncerty odohrá v Brne,“ prezradil Branislav Holička z agentúry Trio Production.

Kapela sa v rámci slovenskej časti Habera & Team „33“ Tour 2016 zastaví okrem Bratislavy aj 1. mája v Prievidzi, 4. mája v Košiciach, 6. mája v Poprade a 16. mája v Martine. Fanúšikovia a fanúšičky skupiny, ktorá oslávi 33 rokov na scéne, sa môžu tešiť na najväčšie hity i nové skladby.

Kapela Team vznikla v roku 1980. V rokoch 1989, 1990 a 1991 skupina získala ocenenie Zlatý slávik, pričom v roku 1991 si toto ocenenie v kategórii spevák odniesol Pavol Habera. Na konte majú jedenásť albumov a medzi ich najznámejšie hity patria skladby ako Reklama na ticho, Lietam v tom tiež (Prichytený pri živote), Prievan v peňaženke, Severanka, Držím ti miesto, Krátke lásky (sú tie najdlhšie), Je to vo hviezdach či Nemám čo stratiť.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Pavol Habera